Qui som

Lo Paseo és un restaurant amb una secció de venda de productes de proximitat, situat a Ulldecona (Montsià).

La direcció gastronòmica és a càrrec de Vicent Guimerà, prestigiós chef/propietari de L’Antic Molí restaurant amb una estrella Michelin.

 

 

 

 

La cuina de Lo Paseo és una cuina de temporada, cuina de plats de tota la vida posats al dia. Treballem, majoritàriament amb productes de la nostra privilegiada zona, des de l’arròs del Delta de l’Ebre, als olis del Montsià-Baix Ebre, cítrics d’Alcanar, tomaques de penjar d’Alcala de Xivert, vins de la Terra Alta, carxofes de Benicarló o, entre d’altres, peix fresc de les nostres llotges. Aquest racó de món a mig camí entre el nord de Castelló, el sud de Tarragona i un trosset de Terol que recull la concentració més important del món d’oliveres mil·lenàries, pintures rupestres amb guardó de Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, amb un important patrimoni modernista civil i un gust per viure la vida sense presses i amb xalera. Aquest terreno i caràcter és el que volem que inspiri la cuina de Lo Paseo. Arrossejats, allipebres i cassoles, faves i pèsols, bajoquetes fines i planes, corder al forn i verat xapat sense renunciar a l’avui, a les escumes, a la baixa temperatura o als tocs internacionals.

 

Els nostres serveis són:

Dilluns servei de menú a migdia
Dimarts tancat per descans
Dimecres servei de menú a migdia
Dijous servei de menú a migdia
Divendres servei de menú a migdia i servei de carta a la nit
Dissabte servei de menú de dissabte a migdia i servei de carta a la nit
Diumenge servei de menú a migdia

 

El menú dels dies feiners es composa d’un primer plat a triar entre tres opcions, un segon plat a triar entre tres opcions i un postre a triar entre tres opcions.
Inclouen pa, aigua i vi de la casa; i poden menjar-se a Lo Paseo o preparar-se per endur-vos-els amb reserva prèvia.

El menú de dissabte té format de menú degustació

 

La carta és la millor declaració d’intencions que pot fer un restaurant.

La carta de vins, bàsicament, recull vins de les DO catalanes fent especial emfasi en la DO Terra Alta.

Disposem de menú infantil per a xiquets i xiquetes fins a 12 anys, inclou macarrons amb salsa de tomàquet casolana i formatge ratllat, pit de pollastre arrebossat amb pataques fregides i un gelat de postre. Pot agafar-se mig menú només macarrons o només pit de pollastre.

En cas d’al·lèrgia o intolerància pregunteu al nostre personal.
Facilitats per adaptar-nos a dietes vegetarianes o veganes.