Obrim lo dissabte 16 de març

Ens agraden molt aquestes imatges del silenci. La mirada de la nostra fotògrafa (Noa Wu) sobre aquestes superfícies i materials els hi dona una renovada vida. Aquestes imatges sobre detalls expliquen Lo Paseo millor que mil paraules. Espai informal, gastrobotiga i cuina de km0.

Ens encanta veure somriure a Jordi. Enrajolar és la feina fina dels paletes i on es veu la qualitat i experiència. ConstruQuality de tota confiança, rigor i cura pels acabats. Sobretot, ens encanta veure somriure a Jordi.

No volem amagar res a Lo Paseo. Volem que estigueu molt a gust a Lo Paseo. Aquests grans tubs metàl·lics faran que estiguem a gust, portaran aire calent o fred segons la temporada, sense ruidos incomodes i amb una acurada circulació i renovació de l’aire. Conductes i conductistes que van estar uns dies treballant a casa nostra per a que pugui ser casa vostra.

Ja han vingut los pintors. Hem aprofitat per avisar a Juanma i que vingui a pintar el sostre just abans no vinguin els dels conductes de l’aire. Així ho han pogut fer més ràpid. Quasi no sembla ell, disfressat de “cazafantasma”. Tornaran ja al final de les obres a repassar i acabar de pintar. Un plaer per Lo Paseo comptar amb ells.

Els paviments hidràulics són un tresor del passat. Van ser molt populars des del S. XIX fins a mitjans del S. XX. A Lo Paseo hem volgut recuperar-los i fer-ne d’ells la nostra imatge, restaurats per mans expertes per poder gaudir d’aquesta joia molts anys més. Innovar sempre amb els peus ben clavats a la terra, com la nostra cuina.

Cada ofici que treballa en la nostra reforma juga un paper primordial. Els guixaires sempre emblanquinats, han cobert els sostres amb una capa ignifugant i les parets amb recobriments de cartró guix per assegurar la millor confortabilitat. Germans Gasparin venen de La Rapita i són uns grans professionals.

La reforma del local que acollirà Lo Paseo no ha estat fàcil, ha estat primordial el treball amb ConstruQuality. Jordi venia de fer la reforma de Les Palmeres i, anteriorment, Casa Ramon, restaurants de Les Cases d’Alcanar, comptar amb la seva experiència, cura pels detalls i ofici per treballar amb reformes de cases antigues ha estat fonamental per nosaltres.

Sempre s’ha dit que lo més important són els detalls i que una imatge val més que mil paraules.

La Noa ha sapigut captar aquests detalls que expliquen millor que mil paraules les sensacions que volem transmetre amb aquest projecte.

Pedra, ferro i fusta.

Tot projecte necessita ser planificat amb la major precisió possible, i per això cal fer reunions on cadascú aporti des de la seva experiència per sumar i aconseguir el mínim d’imprevistos. Un gran equip per un gran projecte. Lo Paseo.

Abans de començar.